Såhär lyser våra värderingar genom på vår nya hemsida!

I närmare 25 år har Falvir haft en stark tilltro till människan, individen och dennes idéer. Till den outgrundliga potential som ryms i mötet mellan tanke och genomförande. Med samma gedigna erfarenhet och passion för att bidra till växt och utveckling har vi nu hittat hem rent visuellt.

Tillsammans med SOUTH Communication har vi nu tagit klivet att profilera Falvir så som vi lever och lär, i ett formspråk som känns som oss och samtidigt reflekterar våra värderingar. För samtidigt som vi har en stark affärsmässighet vågar vi lyssna till och lita på vår intuition och känsla i vårt beslutsfattande. Tack vare vår flexibilitet vågar vi göra branschöverskridande investeringar och genom vår handlingskraft tar vi dessa investeringar till oanade höjder.

Hemsidan speglar också vår absoluta grund; att det är människan bakom idéerna av våra innehav som ska stå i centrum och kliva fram i ljuset med sina drömmar. Nu har vi alltså lanserat både hemsida och vår LinkedIn och vi är stolta över att få dela med oss!

 

Hör gärna av dig till oss om du har tankar eller frågor!

Såhär lyser våra värderingar genom på vår nya hemsida!
Åk till toppen