Välkommen till Falvir, Mattias!

Mattias är det senaste tillskottet i Falvirfamiljen i rollen som Ekonomichef. Med en prestigelös och öppen attityd tar han sig an allt ifrån budgeteringar och prognoser till likviditetsplanering och verksamhetsanalyser.

"Det är verkligen jättekul att vara en del av Falvirgänget! I rollen som Ekonomichef kommer jag vara involverad i de olika investeringarna och strukturerna. Falvir har expanderat mycket under de senaste åren och kommer expandera än mer. Budgeteringar, prognoser och likviditetsplanering kommer därför stå i fokus för mig och på så sätt kan jag hjälpa och stötta styrelsen och ledningen. I min roll tar jag fram olika former av rapportpaket, uppföljningar och analyser på verksamheten. En CFO ska ju vara den som säger ”nej” till väldigt mycket – men det är inte riktigt jag. Självklart tar jag rollen att vara kritisk, man måste ha ett kritiskt öga, men jag älskar tanken på att bejaka magkänslan.

Mina superkrafter är att jag är rätt så prestigelös och öppen. Jag vädrar gärna mina åsikter men samtidigt har jag lärt mig att om blir jag övertygad kan jag göra en 90-graders sväng. Och jag är väldigt rolig på en julfest!

Min drivkraft bakom det jag gör är att finna god energi med härliga människor och att känna känslan när siffrorna går ihop. Det är härligt när man satt en budget eller prognos och den faller väl ut mot verkligheten och att arbeta med människor och genom dessa möten se att samhället går vidare – det ger framtidstro. Att se att det finns driv i människor och deras idéer och att känna en god energi i ett rum vid ett första möte – det är guldkorn som gör det kul att gå till jobbet. Jag får verkligen energi av detta. Och såklart när Rögle vinner i hockey. Speciellt över HV71. Det kan rädda en riktigt usel dag med horisontellt regn. Men inget är på liv och död i yrkeslivet – det har jag också lärt mig. För allting går att lösa på ett eller annat sätt."

Välkommen till Falvir, Mattias!
Åk till toppen