Säg hej till Lennie!

Lennie är Projektutvecklare och IT-ansvarig och har varit med oss sedan 2016. Han är en riktig klippa. En visionär, drivande och nyfiken sådan. 

"Mina veckor i rollen som Projektutvecklare och IT-ansvarig ser olika ut och det är blandat mellan att driva processer i nya och befintliga projekt eller fokusera på IT-miljöer i olika delar av koncernen. Jag gillar att se var man kan effektivisera och inspirera andra i projekten att sträva framåt. Jag tror nog min personliga drivkraft ligger i att lära mig nya saker men också att följa projekten och se dem utvecklas.

Jag får energi av det mesta jag ger mig in på. Att till exempel få se vad som kan hända när man utvecklar IT-området i ett projekt och att hitta nya sätt att arbeta på. Just att effektivisera och vara visionär är mina superkrafter men för mig är det också viktigt att känna en samhörighet med de jag jobbar tillsammans med. Jag gillar att se när andra trivs och utvecklas. Det ger mig mer energi att fortsätta. Det sporrar mig att gå framåt."

Säg hej till Lennie!
Åk till toppen